Forum poświęcone radiu sound-night. Możecie tutaj zapoznać się z DJ grającymi w naszym radiu i dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy
To ja zacznę Imię:Marian, wiek:17 lat, jak wiecie jestem Administratorem radia,czatu i forum wraz z DJ MiCkiem
Interesuję się sportem gram 11 lat w piłkę nożną, Kocham Muzykę, Kocham Djkę Gabi
no i oczywiście chcę zostać profesjonalnym DJ'em
to tyle o mnie
no to tak;p;p Mam na imię Ania/Dominika;p Mam 18 lat jestem z Wrocławia. Trenuje od 4 lat siatkówkę.Kocham przede wszystkim Dewu<3, muzykę, siatkówkę i piwo.No i gram dla was strasząc was paskudnym głosem;p;p tyle z mojej strony;p
To teraz ja mam na imię nie powiem wiedza tylko nie liczni no dobra Przemek xd mam 18 lat jak już wiecie lubię krytykować i za to mnie powinniście mnie nie cierpieć drugie co to szczerość aż do bólu czasem prawda boli ale tak musi być ^^ Anula Ty jak już mówiłem masz zajebiście Fajny Głosik możecie pytać o wszystko
PoZdro ViRuS
No więc co do ViRuSka to ja złego słowa nie moge powiedziec.. Dobry kumpel ma jedna z najwazniejszych cech-jest szczery az do bolu za co go cenie i szanuje.. W wielu rzeczach nam pomaga i to kolejny + i oczywiscie super kumpel. To tyle ode mnie
Nowy użytkownik
hmm to tak mam na imie mateusz mam lat 20 znalazlem te radio nawet niewiem gdzie hehehe i zostałem troche na dłużej słucham często tu music